Bianca Ingrosso säger sitt på Instagram

Bianca Ingrosso känner ett behov att förklara sig kring sitt intresse för mat. Antagligen har hon återigen fått kommentarer om sin ätstörning och har nu tröttnat och sätter ner foten. På sin Instastory skriver hon att hon är besatt av att göra listor och att hon tycker att mat är ett roligt samtalsämne.

Instagramkontot ”Killen med skylten ” undrar när Benjamin Ingrosso ska lära Phillipe Cohen att laga pasta. Biancas kommentar får vissa i kommentarsfältet att tycka att hon är lättkränkt. Och någon skriver ”Hej Anna Bok, vad ung du har blivit.” Och någon annan tycker att ”prinsessan blev sur”.

Vad Bianca skrev var att ”Ingen behöver lära någon. Dem båda är fullkomligt magiska. Inte din bästa skylt vännen.” Inte lätt för Bianca att vara på en okänd plats utan trogna följare. Benjamin Ingrosso tog skylten med en klackspark och taggade Phillipe Cohen med skratt och ett hjärta.

Alla screenshots: biancaingrosso/killenmedskylten/instagram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *