Exen i Wuhan

Annons

Anis Don Demina kör en svensk variant av YesTheory som går ut på att han ringer med Facetime till ett antal kända influencers och ger dem ett par samarbetsförslag som enligt Anis spelas in och visas på Youtube. Vad de uppringda personer inte vet är att detta är ett prank för att se vad de skulle kunna säga ja till för att tjäna pengar och för att synas i media. Eller som Anis Don Demina säger “jag ringer upp folk och pitchar efterblivna idéer”.

En av de uppringda är sugen på att nappa på idéen om att flyga till Wuhan i privatplan, en annan kan ställa upp i det påhittade dejtingprogrammet “Exen i Farsta” men säger nej till att flytta inspelningen till Wuhan eftersom folk blir sura då och en influencer kan tänka sig att sälja ett barn på Blocket. 

Alla screenshots: anisdondemina/youtube

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *