Exen i Wuhan

Anis Don Demina kör en svensk variant av YesTheory som går ut på att han ringer med Facetime till ett antal kända influencers och ger dem ett par samarbetsförslag som enligt Anis kommer att spelas in och visas på Youtube.

Vad de uppringda personer inte vet är att detta är ett prank för att se vad de uppringda skulle kunna säga ja till för att tjäna pengar och för att få synas i media. Eller som Anis Don Demina säger ”jag ringer upp folk och pitchar efterblivna idéer”.

En av de uppringda är sugen på att nappa på idén om att flyga till Wuhan i privatplan och en annan kan ställa upp i det påhittade dejtingprogrammet ”Exen i Farsta” men säger nej till att flytta inspelningen till Wuhan eftersom folk blir sura då. Ytterligare en annan influencer kan tänka sig att sälja ett barn på Blocket. 

YouTube player

Alla screenshots: anisdondemina/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!