Isabella söker Sheila – Första poddavsnittet ute nu

Annons

I den nya podden “Isabella söker Sheila” återupplever Isabella Löwengrip och poddkompisen Sheila Arnell sina minnen om varandra när de träffades för tio år sedan när de arbetade med tidningen Egoboost och blev även mammor ungefär samtidigt. Podden har en vänlig ton och Isabella är inte lika tillrättalagd som hon kan vara i olika intervjuer.

Isabella flyttade in i sitt nya hus första april och hon kände att hennes gamla hus kändes som ett fängelse och som enligt Isabella även såg ut som ett fängelse. Hennes misstag var att lägga upp sitt nya hus (dvs det gamla) och dess alla vrån på Instagramstories direkt. Hon låg och grät på soffan första natten och kände sig alltid ledsen när hon bodde i det andra huset. Huset kändes som en kuliss och var mer som ett contenthus typ Trumanshow. Hela huset kändes även som en försäljningsplats och därför ska det nya huset på Lidingö hållas mycket mer privat. Det känns mer tryggt och mysigt bo där hon bor nu och hon känner sig inte lika ensam i det nya huset.

Ibland har Isabella haft en relation med människor som hon inte riktigt har tyckt om och som inte heller har varit så snälla mot henne. Hon ligger inte runt säger hon och hon har aldrig haft en one-night-stand. Hon känner sig iaktagen när hon är på krogen vilket kan kännas störande. Hon kan gå fram till en kille för att skapa kontakt men hon har aldrig varit hemma hos en kille som hon dejtar. Åtminstone inte vid de första dejterna. Det känns säkrare för henne att vara på hemmaplan vid dejt då hon har nära till larm i sitt hus. Alla fönstren i huset är förstärkta och Isabella säger att “nu har jag ett fort fast det inte ser ut som det”. Isabella verkar vara populär bland männen då det enligt henne har nog aldrig gått en vecka utan att ha dejtat någon. “Vi kvinnor sätter ofta en kille på en piedestal och det ska vi sluta med” tycker Isabella. Och Isabellas “The secret with men” är att alltid vara svår. Hon berättar att den första dejtingfasen går ut på att man är supersvår med varandra och att man aldrig går på toaletten och bajsar under dejten. “Jag skulle aldrig gå och göra nummer två på första dejten” konstaterar Isabella.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *