Therese Lindgren skriker hora till en stackars fisk

Therese Lindgren är den största kvinnliga svensktalande influencern just nu med över en miljon följare bara på Instagram. Hon är ett inofficiellt språkrör för unga människor som lider av psykisk ohälsa.

Hon har inte varit aktiv i sina kanaler på ett tag och sedan tidigare vet vi  som följer henne att hon har problem med sin mage och har därför tagit ledigt från Youtube till början av augusti.

Hon försöker enligt vad hon har sagt på Instagram kurerara sin onda mage genom att inte äta något eftersom det gör ont men hon har börjat en behandling med antidepressiva istället. 

Det ser ut att hon tillbringar mycket av sin tid vid sommarstugan i Norrtälje för att ta det lugnt. Och hon har råd med det då för ett tag sedan så unnade hon sig en utdelning på 12 miljoner kronor från sitt företag.

Pengar som hon har tjänat på att göra reklam för olika produkter och kläder av oklar kvalité. Vissa av klädesföretagen som Therese har samarbetat med har haft så dyra returavgifter att det har varit lönlöst att skicka tillbaka ett plagg som inte har hållit det som har utlovats  i reklam.

Dessutom så har personalen som har sytt kläderna varit både mindreåriga och underbetalda.

Therese pratar ofta peppande till sina följare som av kommentarerna av döma är unga tjejer från lägre tonår och uppåt. Hon har haft ett samarbete med Tjejzonen och hon har marknadsfört sin youtubevideo för Tjejzonen med rubriken ”Vill du ha en storasyster?”

Det verkar som att många ser henne som en kompis, inte som den vassa marknadsföraren och försäljaren som hon faktiskt är. Därför så är det otroligt trist att när Therese blir rädd för en solande fisk som står i vassen utanför sommarstugan (ja, du läste rätt) så skriker hon HORA rakt ut.

Hon är snart medelålders så hon får skrika och yttra sig bäst hon vill. Hon får skrika hora till vem hon vill hur ofta hon vill. Men att lägga upp det på Instastory och att låta storyn ligga kvar säger något inte-så-sympatiskt om henne. 

När är det OK att skrika hora egentligen? Aldrig säger jag. 

Instastory: Therese

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!