Alexandra Nilsson – Hon tryckte ner mig under hela vår podd

Alexandra Nilsson berättar på Youtube att hon har nu bestämt sig för att inte längre umgås med en vän som hon upplever som falsk och som nedvärderar och sprider lögner om henne. Redan tidigare gjorde hon en video om denna ex-vän med precis innan publicering så bad denna person om ursäkt och Alexandra redigerade sin video.

Men nu har hon fått nog av denna falska vän. Hon kände direkt efter telefonsamtalet att personen möjligen hade bett om ursäkt bara för sakens skull och Alexandra hade svårt att lita på henne.

”Nu har jag fått höra via gemensamma vänner att hon har snackat väldigt mycket skit om mig och ljuger om mig. Det gör så jäkla ont i mitt hjärta.Jag känner genuint att jag är för gammal att ha falska vänner som inte unnar mig allt som händer. Precis som jag unnar mina vänner allt som händer dem” berättar Alexandra och fortsätter ”Jag blir så jäkla besviken då utåt sett så är hon väldigt mycket för girlpower.

Man ska stötta alla och stötta alla storlekar. Men så fort jag lägger ut Insta vs. Reality så passar inte det längre. Det ska snackas skit. Och man ska förlöjliga mig. 

YouTube player

Alexandra fortsätter med att berätta att hon hatar när tjejer går ut och säger att ”jag älskar andra kvinnor. Jag älskar girlpower. Jag ska stötta tjejer.” Enligt Alexandra säger de detta bara för att få PK-poäng och andras godkännande. ”I verkligheten är det avundsjuka som gäller” konstaterar Alexandra.

”Säg inte att du är för girlpower för att sedan gå snacka skit om någon du känner är konkurrerande mot dig” säger Alexandra. Och lägger till ”jag tycker att det är så vidrigt och så barnsligt och så patetiskt. Det tyder bara att man är en väldigt osäker människa. Då är det bättre att inte säga att man står för girlpower.”

Alexandra berättar att det gjorde väldigt ont och att hon blev chockad av att personen hade pratat skit om henne och tycker inte att det är värt att behålla en sådan kompis.

”Den här tjejen har tagit så mycket energi från mig. Egentligen från dag ett. Hon tryckte ner mig under hela vår podd. Hon kom med små pikar mot mig. Jag ska inte låta mig att tryckas ner bara för att en annan människa är elak mot mig”.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!