Har Alice Stenlöf en ny pojkvän?

Folk undrar nu i  social media om Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira dejtar då båda har publicerat bilder på Instagram från samma  hotell på Rhodos,  i och för sig utan att synas på bild tillsammans. Jag antar att Jireel inte har något mot lite mediabuzz då han släpper en ny skiva och behöver all uppmärksamhet som kan fås. Alice startade själv och även föder ryktet om en ny pojkvän då hon vill inte svara på frågan när Filip Dikmen i sin Youtubevideo frågade henne om vilken känd rappare hon är tillsammans med enligt ett internetrykte.

SÅ HÄR SKRIVER ALICE 23 SEPTEMBER 2020 Tryck på länken.

View this post on Instagram

🎞

A post shared by Alice Stenlöf (@alicestenlof) on

View this post on Instagram

Vacation Aura P.2 ✨✨

A post shared by MOTY (@jireellavia) on

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *