Viktiga delar av Splash-inspelning borta

Det återstår att se om det bli någon SPLASH-serie på Youtube i höst. Ett av minneskorten till kamera A var korrupt och även om det gjordes ett back-up så följde felet även till säkerhetskopian. Det är enligt Joakim Lundell så viktiga delar av tävlingen som går förlorade att det går inte att sända programmet som har kostat en halv miljon att producera.

Kortet har skickats vidare till experter som ska försöka få fram filerna och därmed rädda hela produktionen. Hela SPLASH-serien spelades in under tre dagar bara för ett par veckor sedan med 24 olika influencers så nu håller alla tummarna att det ska gå att rädda innehållet i kortet. Jag har laddat upp Joakim Lundells story på Youtube.

Screenshots: joakimlundell/instagram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *