SENSI – Livstilsbok av Åsa & Emilio Ingrosso

Annons

I väntan på “Så mycket bättre” (som inte visades ikväll på grund av fotbollsmatchen mellan Sverige och Kroatien) så  hamnade jag på Åsa Ingrossos Instagramkonto via Benjamin Ingrossos story. Åsa och Emilio Ingrosso har släppt en bok med namnet “Sensi” som säljs via deras hemsida enbart. Är du intresserad av en kokbok/livstilsbok så hittar du boken för 595:- på sensibyingrosso.com.

Kanske borde paret satsat på uppslagsbilder ur boken på sin hemsida istället för pyttebilder som det är nu. Men det kanske kommer då sidan känns inte riktigt klar utan man har bara slängt in bilder och text i en färdig mall från Squarespace.

Alla screenshots: sensibyingrosso.com

4 reaktioner på ”SENSI – Livstilsbok av Åsa & Emilio Ingrosso”

  1. Beställde Sensi och betalde den 17 november.
    Då jag skrev fel emailadress, vill jag veta om ni ändrade mailadressen som jag bad om senare samma dag ca till rätt mailadress som är [mailadress borttaget] Vill veta leverans och att ni mottagit beställning och betalning.
    Hälsningar och med önskan om ett mail
    Mobil [mobilnummer borttaget]

  2. Hej! Har købt bogen fået order nr og nu ca 3 uger senere har jeg ikke hørt noget! Har mailet og bedt om track nr, intet hørt? Hvad sker?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *