Therese Lindgren Stefan Löfven

Therese Lindgren intervjuar Stefan Löfven

Therese Lindgren tog kontakt med statsminister Stefan Löfven och fick en pratstund med honom på Thereses Instastory och hela intervjun på 15 minuter livesändes med över 10 000 tittare. Ämnet var Corona och Therese undrade hur influencers och andra människor bör agera för att förhindra smittspridning. Eller ”sprittsmidningen” som Therese råkade säga. 

Stefan Löfven håller med Therese om att det är fler yngre som drabbas av Covid-19 våg två och smittovägarna verkar vara arbetsplatser och familjer denna gång. Han tror att när smittspridningen gick ner under sommaren så slappnade folk av och när skolorna sedan började så trodde de äldre eleverna att det var fritt fram att samlas vid fester och dylikt. Och spridningen tog fart igen. Han tycker att eleverna i klasser ska delas upp så att inte fler än åtta sitter i samma rum och att detta är skolans ansvar att ordna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *