therese lindgren (2)

Therese Lindgren ska börja plugga

Therese Lindgren berättar i sin senaste Youtubevideo att hon har kommit in på en utbildning som startar i januari 2021. Hon ska plugga för att bli en make up-artist även om hon kommer inte att jobba som det. Hon kommer att använda sig av kunskaperna från utbildningen till att utveckla sitt skönhetsmärke Indy Beauty. Hon kommer att kunna plugga och jobba med sina sociala medier samtidigt då hon i vissa perioder har mindre att göra. Hon har även förberett sitt nya TikTok-konto @hudvardsnorden med ett antal filmer som hon kan ladda upp enkelt även om hon skulle ha fullt upp för tillfället. 

Hon har intervjuats av Lilla Aktuellt  angående att det är så många av hennes följare som hör av sig till henne och mår dåligt. Följ länken för att se klippet på svt.se.

Alla screenshots: theresejlindgren/youtube, svt.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *