Therese Lindgrens nya Facebookgrupp – t time

Therese Lindgren har skapat en Facebookgrupp med namnet t time. som redan nu är uppe i 15 600 medlemmar. Där kan alla medlemmar prata om allt möjligt med varandra och där det även går att ställa känsliga frågor anonymt.

Det vill säga anonymt på det sättet att man fyller i en formulär med sina uppgifter och som admin sedan döper till anonym. Rätt smart faktiskt.

Therese är även aktuell i årets julkalender och det återstår att se när hennes rollfigur Greta dyker upp och vilka repliker hon har. En bild på henne kom upp rätt så omgående när första avsnittet av Mirakel visades på SVT.

På måndag den 7 december kommer Therese Lindgrens Greta visas i Mirakel.

Alla screenshots: thereselindgren/facebook, svt.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!