Isabella Löwengrips frågestund

Isabella Löwengrip har haft en frågestund på Instagram och nu svarar hon på några av frågorna. Till exempel så undrar någon om hon har daddy issues eftersom de senaste pojkvännerna har varit betydligt äldre än vad Isabella är. Men hon svarar att det beror på vem han träffar sedan spelar inte åldern så stor roll.

Pojkvännen Paul som är 50+ kanske är gammal men Isabella har tröttnat på att alltid behöva vänta på honom. Hans berömda uttalande om att han inte tänker byta blöjor på eventuella barn har nu fått ett tillägg då han i Instastoryn säger att han i så fall kommer att vilja fakturera någon för blöjbyten. Men Isabella är kär och verkar vilja gifta sig med Paul ändå.

Isabella säger sig inte ha någon kontakt med sina föräldrar och syskon och enligt Isabella vill inte de heller ha kontakt med henne.

Hon blir jätteledsen av vad Bloggbevakning skriver men vet inte vad hon ska göra för att få stopp på det. ”Jag kan inte göra så mycket, jag vet inte vad jag ska göra för att få henne att sluta” suckar Isabella. Hon vet inte varför Bloggbevakning försöker hela tiden fälla krokben på henne och grotta ner sig i sådant som har varit tufft för henne. Isabella önskar att Bloggbevakning skulle vara mer positiv och försöka lyfta andra istället. ”Jag tror att de flesta är väldigt trötta på vad Bloggbevakning säger och tycker och skriver. Det är så mycket hat mot så många människor.”

Jag har samlat alla svaren i en youtubevideo.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!