Lovisa Worge slutar hos Bianca – End of an era

Bianca Ingrossos assistent sedermera koordinator Lovisa Worge berättar på Instastory att hon har sagt upp sig hos Bianca. ”Har btw sagt upp mig hos dig nu. Hur sjukt hahaha. Nästan exakt 4 år.” skriver Lovisa och avslutar med orden ”End of an era.”

Bianca svarar med ett inlägg både på story och Instagram där det framgår att vägarna skiljs inte för tjejerna bara för att Lovisa slutar som Biancas koordinator.

4 years of pure HAPPINESS having you by my side through everything 😭❤️ My biggest rock, my biggest supporter and the person I trust the most. You’ve made every little process in my career FUN!!! Every fkn day has been so much fun and it’s all thanks to you my queen 🤍 We’ve done it all together and now it’s time for you to let your best skills shine and for us two to starts this new adventure together 😩❤️ I’m not letting you go that easy 😉 Love you forever bestie and now partner ❤️ @lovisaworge

Och Lovisa svarar på svenska 

Älskar att ha gjort dessa 4 år med dig och hade inte velat göra dom med någon annan. Har vuxit både privat och på jobbet tack vare dig vid min sida. Du är verkligen den stora systern jag aldrig fick, men nu fått❤️ tack för allt. Nu öppnar vi ett nytt kapitel tillsammans.

Lovisa ingår i styrelsen för det nystartade bolaget Ani Who AB där även originaluppsättningen av Caia Cosmetics finns med det vill säga Jesper Matsch, Mikael Snabb, Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad har ersatts av Tomaj Sangchi.

Breakit ställde tidigare i höstas frågan om samtliga personer som är involverade i bolaget på pappret också äger bolaget tillsammans och Mikael Snabb svarade att ”vissa äger mer, vissa äger mindre och vissa äger ingenting”.

Alla screenshots: Instagram/lovisaworge, instagram/biancaingrosso

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *