CAIA x Jasmin Azizam

Caia Cosmetics presenterar på löpande band nya influencers från Tyskland som ska marknadsföra Caia i Tyskland. Konceptet är det samma för alla det vill säga det ska vara produkter som Influencern tar fram tillsammans med Caia för att sedan marknadsföra dem som sina absoluuuta favoriter i sina kanaler. Inte heller denna gång syns Bianca Ingrosso till fast hon delägare i Caia Cosmetics.

YouTube player

Denna nya influencer heter Jasmin Azizam och hon har 266 000 prenumeranter som hon har levererat content till 1 gång i månaden senaste året utom de senaste tre veckorna då det har kommit en ny video varje vecka. På Instagram har hon 422 000 följare. 

Screenshot: youtube/caiacosmetics

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *