Therese Lindgren – Min nästa partner blir inte en man

Therese Lindgren svarar på frågor i sin senaste Youtubevideo och jag plockade några av många frågor och svar.

Therese och Anders fortsätter med husletandet men har inte hittat något som passar deras smak och budget. De vill dessutom bo på norra sidan av Stockholm t ex Täby, Danderyd, Sollentuna och Solna där utbudet av hus inte är lika stort som t ex Nacka där det finns många fina hus och där de hade kunnat hitta ett hus på en vecka. 

För Therese är sakfrågor som psykisk ohälsa viktiga men det känns för henne att politikerna inte gör något åt saken. Likaså är djurrättsfrågor jätteviktiga för henne. Hon vill veta vilket parti som vill stoppa minkfarmarna. Och givetvis är även jämnställdhetsfrågor viktiga för Therese. 

I det senaste valet röstade Therese på ett parti som riskerade att åka ut ur riksdagen. Det var en stödröst till ett parti som hon inte sympatiserar med annars men hon ville att det blocket som partiet hörde till skulle få en majoritet i riksdagen.  

”Jag känner mig övertygad till 90% att ifall det skulle ta slut mellan mig och Anders så skulle min nästa partner inte vara en man” berättar Therese i videon. Och hon berättar även att hon har bara varit tillsammans med killar men att hon har haft sex med både killar och tjejer.

Threse tror att hon tjänar mest på Instagram av alla sina sociala medier och Indy Beauty.

Therese har flera budskap som hon vill sprida till sina följare. Hon hoppas att hon har kunnat förmedla att psykisk ohälsa inte är något att skämmas för utan att de allra flesta drabbas någon gång. Hon hoppas att hon har varit en del i att avstigmatisera psykisk ohälsa och att hon har hjälpt till att sänka tröskeln för att söka hjälp.

Hon hoppas även att hon har fått någon att bli en vegetarian och att hon har fått någon att välja ett djurfritt alternativ. Och hon hon hoppas att hon har fått andra att intressera sig för frågor som är större än dem själva det vill säga att hennes engagemang har smittat av sig. 

Alla screenshots: youtube/theresejlindgren

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!