Nu finns Hickap hos Nordicfeel

DET HÄR INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Nu finns Wilma Holmquists Hickap serie även hos Nordicfeel! Influencers som gör sminkvideos tar ofta självmant upp Hickaps borstar och använder dem utan något samarbete. De helt enkelt tycker att borstarna är superbra.

Nu har Nordicfeel valt att börja med Hickaps hudvård och makeup istället för att sedan sannolikt ta in även resten av sortimentet. Det finns flera produkter på Nordicfeels sida än dessa fyra som jag har valt att visa här. Borstarna hittar du så klart på hickap.se.

Brush Cleanser 100 ml Hickap
Håll dina favoritborstar rena och fräscha med vår super-effektiva rengöringsspray, speciellt framtagen för syntetiska borsthår. Den smidiga sprayen verkar bakteriedödande och djuprengörande.

Dewy Skin Glow Serum Hyaluronic Acid 30 ml
Ett återfuktande glow-serum som ger vacker lyster och en härligt ”dewy” look.
Serumet är fulladdat med ljusreflekterande pigment som ger en jämn hudton och ett naturligt glow.
Lash & Brow Boosting Serum

Ett supereffektivt frans- och brynserum som stimulerar volym, längd och täthet. Det närande serumet ger fyllighet till fransar och bryn för en vacker, dramatisk look.
Eye Shadow Palette Vibrant Nudes 1.0
En superlyxig kollektion med 12 högpigmenterade ögonskuggor. Nyanserna går i ett stilrent, men temperamentsfullt nude-tema med vackra naturliga färger som passar lika perfekt för att skapa en lätt och osminkad look, som för en mer dramatisk makeup som gör intryck. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!