Hjärtekrossad Alice Stenlöf – Det blir bättre

I en tidigare video från i vintras berättade Alice att hon och Jireel hade gjort slut och att det hade varit jättejobbigt för henne. ”Jag känner bara kärlek för den killen. Nu är jag alltså singel igen. Jag tänker att jag inte ska gå och bli kär den här gången” sade Alice då.

I Alices senaste video kommer det fram hur hjärtekrossad och deprimerad hon faktiskt blev. ”Jag har varit så hjärtekrossad att det har känts att jag har gått sönder” säger Alice i videon. Hon mådde dåligt hela våren och hon tackar sin familj som åkte från Göteborg för att få upp henne ur sängen och som lagade mat till henne.

Alice tackar sin före detta assistent Lucas som skötte hela hennes företag helt ensam eftersom Alice inte kunde. Hennes vänner var till stor hjälp för att hon till slut kunde börja se livet ljust igen. Hon fick även hjälp av en psykolog för att må bättre.

Efter en glad och händelserik sommar blev Alice kär igen. Men hon berättar inte i vem. Hon säger sig må bra av att vara på sin drömresa till Costa Rica och hon kommer att vara där flera månader till.

Alla screenshots: youtube/alicestenlof

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!