Bianca Ingrosso ska ta tag i sitt välmående i år

Bianca Ingrosso berättar på Instastory att hon fick en panikattack som höll på i flera timmar. Hon var ensam när det hände och efter det har hon nu kommit fram till att hon ska fortsätta med sin terapi. Hon behöver även prioritera sig själv mer. Ta hand om dig Bianca!

-”Igår var faktiskt en typisk dag för mig som händer då och då när mitt humör förändras drastiskt utan att jag ens märker det själv.”


-”Jag hade en härlig dag med massor av energi, kreativitet och inspiration på kontoret. Men så fort jag kom hem fick jag en lång panikattack för ungefär 5 timmar ensam. Gråter, svårt att andas, mitt hjärta bultade så snabbt och jag
kunde inte riktigt andas igenom.
Detta orsakas av många olika personliga saker men nu vet jag verkligen att jag måste gå tillbaka till mina vanliga terapisessioner. Jag är den personen som aldrig tänker ”Bianca saker” är viktiga och jag gör
aldrig riktigt saker för mig själv eftersom det är är själviskt i mitt sinne.
De saker som jag har nytta av finns inte riktigt på min prioriteringslista så att säga. MEN det måste ändras i år. Så trött på att inte kunna fånga i mig själv när jag faller och inte ta mig tid att återhämta mig vilket leder till denna typ av dysfunktionellt sinne & mental hälsa.”

-”Brukar inte prata så här”

-”för jag vet inte varför någon skulle vilja höra detta från mig och inte en specialist som du kan följa på instagram. Lite cringe ibland att höra folk utan utbildning eller egen erfarenhet inom detta område tala så högt om mental hälsa, omogenhet och allt det där. Men ja, här är jag helt seriös”

Alla screenshots: instagram/biancaingrosso

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!