Isabella Löwengrip i podden Mot alla odds

Isabella Löwengrip intervjuas av Deqa Abukar i podden Mot Alla Odds. Som 30-åring känner Isabella sig gammal och nästan som mamma till alla influencers. Hon berättar att hon var den första bloggaren som tog betalt för ett reklaminlägg. Hon ringde upp ett företag och fick 500 kronor för det inlägget.

Hon tror att många influencers kommer att bli utbrända då de hela tiden måste posta nya inlägg varannan timme för att hålla sig aktuella. Isabella tror dock att ingen kommer att ta deras utbrändhet på allvar då folk tycker att influenceryrket inte är ett jobb.

Om Isabella skulle investera i något företag så skulle det vara något med kvinnohälsa och produkter till kvinnor. ”Pusha andra kvinnor är min grej” berättar Isabella. Hon väntar bara på den första kvinnliga techentmiljardären.

”Det är häftigt att drömma stort” konstaterar Isabella ”men jag har inte samma energi längre. Jag är trött efter alla de här åren”.

I sin blogg beskriver Isabella sin intervju med positiva ord.

Att medverka i en podd tar mycket på energin, mer än en vanlig intervju för allt spelas ju in. Det gäller att vara snabb i svaren och tänka på vad konsekvenserna blir av allt jag säger. Allt jag säger finns kvar, för alltid.

Deqa berättade att hon inte hade gjort så många intervjuer innan mig, då berömde jag henne och sa att hon var bland de bästa poddintervjuare jag har träffat. Hennes podd kommer bli stor!

Screenshot: isabellalowengrip.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!