Vanessa Lindblads dotter har ett nytt namn

Vanessa Lindblad, som är Bianca Ingrossos agent och en av grundarna till Caia Cosmetics, har tillsammans med sin man Valentino tagit ett beslut som förvånar men även gläds många!

Parets dotter Cleo har bytt namn och nu heter 2-åringen Mila som vi kan se av Instagrambilderna. Det var Vanessa, som redan när Cleo hade fått sitt namn, som kände att namnet inte kändes rätt. Men då hade redan sonen Matteo tagit namnet till sig och alla runt Vanessa tyckte att Cleo var ett fint namn.

Efter ett år berättade Vanessa för Valentino hur hon kände. Även om Valentino först inte var positiv till namnbytet så blev han med tiden bekväm med namnet Mila och även han kände till slut att flickan såg mer ut som Mila än som Cleo.

Alla screenshots: instagram/vanessalindblad

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!