Joakim Lundell i drama

Det pågår drama bland youtubers fast på Instagram. Det handlar denna gång om värderingar som dessa grabbar inte delar längre.

Cluee News har publicerat en video idag där han säger att influencers vill bli kompisar med honom för att han ska ta upp bra saker om dem. Men när han rapporterar mindre bra saker som enligt Cluee News har publicerats av influencers själva så vill de inte vara kompisar längre.

Denna video är lång och full med massa reklam för hans digitala produkter och annat. Själva förklaringen som börjar 21:44 är till hur hans och Joakim Lundells relation ser ut idag. De två har ingen relation alls idag och har inte haft det på flera månader enligt Cluee News.

Joakim Lundell publicerade en story på Instagram efter att ha sett videon. Cluee News har intervjuat Olof K Gustafsson som har verkligen gett sig på Joakim Lundell och hans familj. Så hårt att han till slut blockades temporärt på Youtube. Det var säkert många med mig som anmälde hans shorts.

Enligt texten nedan stod inte Joakim ut med någon som skrattar ihop med en person som har uttalat sig väldigt nervärderande om Jonna b la.

Och Cluee News har svarat på Joakims story med sina egna stories.

Och han lägger även till denna story.

Alla screenshots: instagram/joakimlundell/ clueenews

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!