Caia Cosmetics värd 1 miljard kronor

Caia Cosmetics värderas till 1,2 miljarder kronor av Breakit som har tagit del av Bolagsverkets dokument. Värderingen grundar sig på aktiepriset i januari då en köpare betalade 12 300 kronor per aktie. På 20 månader har värdet stigit från 400 000 miljoner tre gånger högre.

Verdane äger nu 60% av Caia Cosmetics efter att den ursprungliga ägargruppen inklusive Bianca Ingrosso har sålt sammanlagt 10% av sina aktier. Efter att Bianca sålde 3% av sitt aktieinnehav så äger hon nu endast 11,5% av aktierna.

Breakit beräknar att Bianca Ingrosso tjänade 30 miljoner på att sälja sina aktier i Caia Cosmetics. Och 100 miljoner sattes in på bankkontot efter försäljningen av en del av aktierna till Verdane 2020.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!