Annika och hennes följare gör en insats i Polen

Annika Elgeskog är en av de tre vanlifers som jag har skrivit om tidigare. Hon var i Sverige ett par månader för att jobba och hon hade bara drygt en vecka tidigare lämnat Sverige igen för att åka med sin husbil till varmare breddgrader.

Hon hade hunnit komma till Frankrike då hon kände att hennes samvete sade stopp. Hon kunde inte bara sitta och se hur krigsflyktingarna från Ukraina behövde ha hjälp. Så hon körde nästan 200 mil till Warzawa i Polen för att hjälpa till. Där är hon nu och hjälper mammor och barn på olika sätt.

Hennes fantastiska Youtube- och Instagramföljare swishar pengar till henne så att hon kan köpa sjukvårdsutrustning för 50 000:- från Sverige och små vardagsting som t ex rena underkläder till kvinnorna och barnen som nu är på flykt.

Alla screenshots: instagram/husbilsannika

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *