Joakim Lundell – Stalkern hatar mig för att han inte får älska mig

Joakim och Jonna Lundell berättar i sin podd ”Sanningen måste fram” om sin nya stalker. De har ju haft en annan stalker efter sig som efter polisanmälan och rättegång dömdes. Den personen hade bland annat ritat teckningar på Lunabelle som i teckningarna hade knivar i sig. ”Det var riktigt obehagligt och jag är glad att den delen av boken är stängd” berättar Joakim i podden.

”Men nu har vi tyvärr fått en annan stalker efter oss som mestadels riktar sig mot mig” säger Joakim. ”I hans värld skulle vi bli bästa kompisar.Den här personen lägger ut texter och videos varje dag om mig.”

Stalkandet började enligt Joakim för ett år sedan med att personen i fråga började att sprida lögner om honom. Efter en kort debatt med stalkern insåg Joakim att det inte går att prata med denna person och att han verkar vara psykiskt sjuk. ”I den här personens huvud ser allt helt annorlunda ut. Han lever i en bubbla i en helt annan värld” beskriver Joakim sin stalker. ”Jag misstänker att han är kär i mig. Han påminner om ett svartsjukt ex. Han är värre än tio svartsjuka ex tillsammans!”

Stalkers kontaktförsök sker en gång i timmen dygnet runt enligt Joakim. ”Varför ska man förstöra för andra istället för att göra det man är bra på” undrar Jonna.

Joakim gissar att han har gjort åtminstone 10-20 polisanmälningar mot denna stalker. Om han inte slutar så kanske han tas in i ett polisförhör nästa gång han kommer till Sverige antar Joakim.

Olof K Gustafsson, som stalkern heter, fick först en strike och publiceringsförbud ett antal dagar. Nu har hans Youtubekonton tagits bort helt. Ja, han hade flera konton.

För att se vad han publicerar på Twitter nuförtiden så måste man följa hans konto.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *