Ny podcast – Inga beiga morsor

”Inga beiga morsor” heter Melina Criborns och Ellinor Löfgrens nya podcast. Redan nu finns det två avsnitt att lyssna på. Bonusavsnittet och första avsnittet ”Vänta va. Är du en sån person?

Bland annat så berättar Ellinor skämtsamt att Melina är hennes reservplan. Redan för åtta år sedan frågade nämligen Ellinor Bianca om hon ville göra en podcast med henne. Ellinor startade sin första blogg när hon var tolv så hon känner att hon alltid har varit en influencer.

Att Melina i sin tur blev en influencer skyller hon på Bianca Ingrosso för. Hon hade ingen tanke på att bli en influencer. Men under hennes möhippa i Prag började Bianca hetsa sina följare att följa Melina på Instagram. ”Om Melina får tio tusen följare i loppet av trettio minuter så får hon tio drinkar, typ.” berättar Melina i podden och fortsätter ”Det tog en sekund så hade jag ju det. Okej. Får Melina femton tusen följare inom en timme så ska hon gå på strippklubb. Jag fick femton tusen följare på tre minuter. Det blev strippklubb och det var hemskt. ”

Nu fick Melina inte berätta färdigt men Bianca lovade även att köpa en dyr märkesväska till Melina om Melina fick ett X antal (jag tror att det var fyrtio tusen)följare på Instagram. Och det fick hon ju.

Screenshot: acast/ingabeigamorsor

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *