Pernilla hemlös – Måste bo på hotell

Nu blir en till influencer hemlös snart. Som sagt, hemlös i influencervärlden betyder något helt annat än vad det innebär för en ”vanlig hemlös”. Pernilla Wahlgren är näst på tur på att förlora sitt hem. Till en köpare så klart men ändå.

Pernilla berättar nu i sin story på Instagram att hon kommer att bo på hotell tills det nya lyxhuset är färdigbyggt. Någonting säger mig att hotellvistelsen inte kommer att tära på Pernillas finanser allt för hårt då det är Catenaccifamiljen som står som ägare till Hotell Skeppsholmen där Pernilla snart ska bo.

Varför Pernilla inte ska tillfälligt bo hos pojkvännen Christian är oklart.

Screenshots/story: instagram/pernillawahlgren

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *