Bianca Ingrosso – kvinnliga entreprenörer döms hårt

Bianca Ingrosso reagerar i sin Instagram story hur kvinnliga influencers döms hårt i pressen men att t ex rappare eller creddiga och coola personer kan göra i princip vad de vill utan att någon bryr sig.

Det här får man nog inte prata om… För att creddiga och coola människor i offentliga Sverige… De kommer undan med lite vad de vill. De kan slå folk och ta tusen droger men de är coola så de kommer undan med det. Men hade kvinnor i min bransch… Kvinnliga unga entreprenörer i influencerbranschen betett sig som majoriteten av rapparna eller artisterna… Så vi hade blivit så cancelade…. Så att det är helt sjukt. Det är bara sjukt för jag står och tänker på så här… Vi säger att en ung entreprenör, en kvinnlig entreprenör, skulle ha ett event eller skulle ha en lifeträff med sina fans och börja slå dom. Oh my god, that shit would be viral!

Orsaken till att det kan vara så heter rakt av p e n g a r . De flesta av musiker och rapparna och andra creddiga personer är i sig tråkiga. De rubriker folk klickar på i pressen är ofta de som handlar om influencers och kändisar.

Screenshot:instagram/biancaingrosso/montage

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *