Therese Lindgren och valet 2022

Therese Lindgren kommer att intervjua alla 8 partiledarna inför valet som kommer att hållas i höst 2022. Youtubeserien ”Therese och valet” kommer att sändas i 3 delar i Thereses Youtubekanal med start i april.

Titta vad roligt! Rekordmånga förstagångsväljare ska rösta i valet 2022. I YouTube-serien “Therése och valet” kommer jag därför sätta mig ner med alla åtta partier och prata klimat, jämställdhet och psykisk ohälsa – frågor som ligger i topp i Ungdomsbarometerns rankning av ungas viktigaste samhällsfrågor – plus djurrätt, en av mina absoluta hjärtefrågor.

Målet med samtalen är att få KONKRETA svar på vilka åtgärder de olika partierna tänker vidta om de kommer till makten, kopplat till de olika fokusområdena ovan. Vad tänker ni göra för att lösa klimatkrisen om ni vinner valet? Vad tänker ni göra för att öka jämställdheten? Vad tänker ni göra för att minska den psykiska ohälsan i samhället?

Serien “Therése och valet” som består av tre avsnitt kommer publiceras på min YouTubekanal och lanseras i april.

JAG ÄR SÅ TAGGAD!

Screenshot: instagram/therese

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *