Emil Holmqvist har drabbats av cancer

Emil Holmqvist berättar i sin Youtubevideo att han har fått cancer. Det var tack vare en annan youtubefilm som han tittade på för ett år sedan som Emil började undersöka sin kropp.

Han kände redan då, för ett år sedan, att det fanns något där men han visste inte hur det skulle vara som normalt. Men för ett tag sedan kunde han känna att det fanns något i ena testikeln och bokade in ett läkarbesök.

Det visade sig efter flera olika undersökningar att han hade en tumör i ena testikeln. Han har nu opererats och den drabbade testikeln har tagits bort. Han han även fryst in sperma inför framtiden. Provsvaret har inte kommit än men prognosen är god.

YouTube player

Emil Homqvist har tillsammans med sin syster Wilma kosmetikaföretaget Hickap.

Screenshot: youtube/emilholmqvist

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *