Joakim Lundell avslöjar namn på skådespelarna i ”Feed”

Joakim Lundell avslöjar namn efter namn på vissa av skådespelarna som har fått roller i hans nya långfilm ”Feed.”

Sofia Kappel är nu klar för ”Feed” och enligt Joakim Lundell är hon en av Sveriges hetaste namn i USA efter filmen ”Pleasure”. Rollen gav henne en Guldbagge för bästa kvinnliga huvudroll 2022. Filmen ”Feed” kommer att vara hennes första roll i Sverige efter ”Pleasure”.

Så stolt att få med årets vinnare av Guldbaggen för Bästa kvinnliga huvudroll i min första långfilm.

Även Molly Nutley har fått en roll i ”Feed”.

Molly Nutley (Dancing Queens, Bröllop, begravning & dop, Gåsmamman, Tjockare än vatten m.m.) har för länge sedan klivit ur skuggan av sina föräldrar (Colin Nutley och Helena Bergström) och har en karriär i ljushastighet just nu med färsk Netflixtitel i bagaget och massor av förfrågningar.

Därför är det särskilt kul för mig att kunna välkomna henne till en av huvudrollerna i FEED!

Screenshots: instagram/joakimlundell

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *