Vi i villa med influencers

”Vi i villa” är en ny serie som visas av discovery+. Huvudpersonen är Anders som är smart och snäll men som tröttnar rejält på sina grannar och sin chef. Han börjar hämnas för allt skit som han behöver vara med om.

Anders jobbar för en talarförmedling och han vill gärna jobba med kända författare och kvalitativa talare. Men hans nya chef vill gärna anlita influencers och han använder Framgångspodden som måttstock för succé.

Det namedroppas ett antal influencers i serien vars två första avsnitt har precis släppts av discovery+. Jag antar att alla vi har mött minst en av dessa mindre sympatiska karaktärer i våra liv så igenkänningsfaktorn är hög.

Jag vet inte hur länge rabatten gäller men just nu kostar en första månad 10 SEK hos discovery+.

Screenshots: discovery+

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *