Isabellas kärleksbrev till Paul

Isabella Löwengrip skriver ett kärleksbrev till Paul Sundvik. Tidigare delägaren i Löwengrip och Isabellas långvariga parhäst, Pingis Hadenius, har reducerats till en ”tidigare kollega”. Frostigt värre.

För snart två år sedan kom du in i mitt liv. Min tidigare kollega tjatade på mig att jag skulle följa med på din båt under nationaldagen. Jag hade ingen aning om vem du var, hur du såg ut. Men efter bara några timmar i skärgården med dig så visste jag att jag inte ville leva utan dig. Från den dagen har vi inte varit ifrån varandra mer än några timmar. Dag fyra flyttade du i stort sätt hem till mig. Galet men ändå så självklart.

Du älskar mina barn och dom älskar dig. Tillsammans har vi blivit en familj och jag är så otroligt lycklig över det. Du är en häftig människa Paul, och alla som känner dig håller nog med om det. Ditt stora hjärta, din kreativitet, din humor. Jag skrattar VARJE dag med dig. Du får mig mer lekfull och avslappnad. Vår vardag är ett äventyr och jag älskar det. Och dig. Tack för att du finns.

Screenshot: instagram/isabellalowengrip

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *