Paow mobbas av danskarna

Paow berättar i sin Instagramstory att hon mår inte bra av att vara i Danmark men att hennes kille vill gärna vara där då det är hans hemland.

Varje gång jag åker till Danmark… Jag vill typ ge den en chans för att jag vet att Alex vill bo där. Men varje gång jag är där så mår jag bara sämre och sämre och sämre. Jag blir verkligen typ mobbad. Det är inte kul.

Jag vet att man inte ska bry sig men är så… Mitt självtroende och självkänsla har varit bra men det är som bortblåst nu. Jag känner bara att jag måste hitta mig själv igen. Danmark är inte bra. Alltså jag mår inte bra där nere.

Hon har även fått problem med sömnen och har vänt på dygnet. Nu försöker hon må bättre med hjälp av akupunktur och kallpressade juicer. Hoppas att det funkar!

Paow har sedan tidigare problem med folket i Danmark och det var inte alls länge sedan som hon inte blev insläppt på en bar på grund av hennes tatueringar.

Screenshot: instagram/kattpaow

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *