Pernilla Wahlgren är nu hemlös

Nu har Pernilla Wahlgrens flyttlass gått och sista inspelningen av Wahlgrens Värld någonsin har gjorts på Bertilsbergsvägen 3 på Lidingö. Pernilla kommer att varva sitt hotellboende med ett annat hotellboende under Hybristurnén tills det nya huset går att bo i.

Pernilla köpte sitt 6 rum stora, gröna hus på Lidingö 2011 för 9,9 MSEK och om försäljningen genererade 12 MSEK som den ungerfärliga värderingen var, så gjorde hon en liten vinst på ett par miljoner. Det kostar dock att bygga nytt även om hon duktigt gör reklam för företaget som har tillverkat huset. Det lär bli spons även när huset ska inredas med kök och badrum.

Jag undrar om hon inte kommer att sakna vyn över sjön.

Screenshot: eniro.se, instagram/pernillawahlgren

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *