Isabella Löwengrip har tröttnat på Paul

Isabella Löwengrip avreagerar sig på Instagram. Hon har tröttnat på att pojkvännen Paul tjatar hål i huvudet på henne.

Paul ropar alltid på mig. Han ropar Bella eller Isabella och jag får höra det 40 gånger om dagen mycket mer än vad mina barn ropar på mig. När jag är på toaletten så ropar han han ”Bella!” Det ekar i mitt huvud att han alltid säger Bella!

”Kan du sluta med det där?” frågar Isabella Paul som tycker att Isabella håller på med nätmobbing. ”Bara gå fram till mig istället för att ropa” säger Isabella till Paul som undrar om han ska säga ”Hörru” istället.

Hämnden är ljuv dock. Isabella lurade Paul att tro att han sände live på Facebook och Paul sprang fram till Isabella i panik och undrade hur han skulle stänga av liven.

Screenshot/story: instagram/isabellalowengrip

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *