Stalkerfri Joakim Lundell satsar på aktier

Joakim Lundell har svarat på frågor i sin Instagramstory. Han berättar att den lönen han väljer att ta ut ur sina olika bolag investerar han i aktier. Till exempel så är hans Tesla-aktier värda 3 miljoner just nu. Totalt är hans aktier värda 8-9 miljoner enligt Joakim som även berättar att Jocke & Jonna AB kommer att omsätta 25 miljoner i år.

Han säger bestämt nej till ett barn till men funderar på att skaffa en till Lamborghini och ett garage till bilarna.

Långfilmen Feed kommer att ha biopremiär i höst. ”Är så taggad och stolt över detta. En sjuk dröm att få lansera sin egna långfilm på alla biografer i landet!” berättar Joakim. Filmen kommer efter premiären att visas av en, än så länge hemlig, streamingstjänst.

Joakim värderar sitt hus till 16-17 miljoner.

Hans nya vrålåk Lamborghini Avendator har ökat 600 000 i riktpris och kostar nu enligt Joakim 5,5 miljoner. Han tror på en rejäl värdeökning och räknar med att värdet är 8-9 miljoner om 5 år.

Han ser sig som regissör/producent i Hollywood om 10 år. ”Kommer att ge allt för det målet” berättar Joakim.

På frågan om han kommer att hålla på med Youtube även om hans karriär inom filmproduktion går bra svarar Joakim ”Ja absolut! Youtube handlar ej om att tjäna pengar för oss, utan vi kommer köra så länge vi tycker att det är roligt.”

Joakim berättar att hans stalker är nu avstängd på alla plattformar som går just nu. ”Så är skönt, får njuta så länge det varar helt enkelt ha,ha,ha!”

Så här tycker han om personen som bränner koranen och efterföljande upplopp i olika städer. Upplopp där flera poliser har skadats.

Vad tycker du om upplopp och folk som bränner koranen?

”Svårt att avgöra vem som är mest dum i huvudet faktiskt! En idiot som provocerar för att få upplopp, och på andra sidan efterblivna idioter som ger sig på samhället, civila, brandkår och polis istället. Två fel blir aldrig ett rätt..”

Vad tänker du om den sär killen som bränner koranen och hur folket beter sig när något sånt händer?

”Alla inblandade är idioter.”

Vad tycker du om situationen som pågår just nu i Navestad och Skäggetorp?

”Riktigt jävla vidrigt! Rent och skärt polishat.. Finns inga ursäkter alls. Och dessa brott som begås emot poliser och brandkår och annat ska vara fängelse.”

”Sänder en tanke till alla poliser och brandmän och andra instanser som behöver genomgå detta helvete på jobbet! Lider verkligen med er att få uppleva detta och behöva ta tuffa och snabba beslut under rädsla och kaos på sitt arbete!”

Screenshots: instagram/joakimlundell

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *