Alice Stenlöf och Klara Elvgren – Dagliga bråk

Klara Elvgren beskriver sitt tillfälliga samboliv med Alice Stenlöf. Tjejerna bråkar dagligen med varandra och Alice verkar vara otroligt irriterad på Klara. Alice borde frankt sagt nej till att Klara skulle bo hos henne ett tag.

När Klara var i Sri Lanka och spelade in FBoy Island så fick hon beskedet att hon skulle lämna sin andrahandslägenhet omedelbart. Tjejen som hon hyrde den av hade inte tillstånd att hyra ut och nu skulle Klaras saker bort och lägenheten säljas.

Klaras assistent Kajsa fick snabbt rafsa ihop Klaras saker in i sopsäckar och påsar. Sedan tog hon allt till Alices lägenhet. Redan då började Alice posta storys där hon suckade irriterad.

Klara har nu hamnat i en situation där hennes lägenhet inte är ledig än. Sedan ska den renoveras också. Men hon känner sig inte välkommen hos Alice.

Jag är så tacksam för att jag får bo hos Alice. Men ni vet den där känslan att man har inget hem just nu. Jag är så f-cking tacksam att jag får bo hos Alice men jag känner mig i vägen. jag vill bara plocka bort mina grejer men jag har ingenstans att lägga mina grejer för att mitt liv är kaos just nu. Mitt liv är nedpackad i tusen olika påsar. Så jag kan inte heller ”städa upp mitt liv” för jag vet jag inte vart jag lägger mina saker. Mitt liv är bara ett bombnedslag just nu. Det stressar skiten ur mig. Det här får mig att bli jättestressad.

Problemet i sig var att hon (Alice) kände för att städa upp och det köper jag. Men det fick mig att känna en sådan ångest för jag vet inte hur jag ska packa upp och jag vet inte hur jag ska städa upp. Jag känner bara att jag är i vägen. Ni vet känslan när man bor hos någon annan, man känner sig bara i vägen. Det är hemskt. Det är faktiskt hemskt. Jag önskar bara att jag kunde ge henne space och säga att ”du får ditt hem nu”. Jag vill bara försvinna men jag har ingenstans att försvinna och det ger mig panik.

Klaras problem fortsätter i Youtubevideon. Assistenten Kajsa har inte tid att fokusera på Klara på heltid och nu behöver Klara en ny assistent.

Dessutom så får Klara ett telefonsamtal av en tjejkompis som berättar att hon har legat med killen som Klara har dejtat en längre tid. ”Vad är det med tjejer som ska ha killar som är upptagna och varför ska de ligga med killar som jag har varit med?”

För att ge Alice lite utrymme så åker Klara iväg på en veckas resa till New York. Snart är det juni och då kan Klara ta sina saker till den nya lägenheten och dess förråd.

Lägenheten blev dyrare än tänkt då räntorna gick upp medan Klara var på inspelningen. Hon ångrar nu sitt köp av en rosa Chanelväska på Dubais flygplats. ”Jag vet inte hur jag tänkte. Jag tror att jag ska sälja den” berättar Klara.

Screenshots: youtube/tanbyklara

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *