Therese Lindgren har sålt Indy Beauty

Therese Lindgren berättar på Instagram att hon har sålt Indy Beauty till CCS Skincare Brands AB som ägs av Trimb Healthcare, ett Karo Pharma bolag.

Thereses ägarandel var 20 % av Independent Beauty.

Therese har har just nu fullt upp med att skriva färdigt sin bok som kommer att exklusivt ges ut ett ljudboksföretag.

Jag har sålt Indy Beauty.

När jag för fem år sedan startade Indy Beauty var det för att jag, och många av er, saknade veganska skönhetsprodukter. Med Indy Beauty har jag, tillsammans med er, haft möjligheten att ta fram produkter som varit med och förändrat en hel bransch och satt vegansk skönhet på kartan.

För tänk er, för fem år sedan var det omöjligt att hitta hitta veganska skönhetsprodukter, inte ens när man mailade företagen kunde/ville de berätta vilka produkter som innehöll animalier, medan det idag snarare är regel än undantag att varumärken kommunicerar vilka produkter som är veganska och inte. Jag vågar påstå att Indy Beauty haft ett finger med i spelet när det kommer till den här förändringen, och över det är jag så jävla stolt.

Det har varit en fantastisk resa men det har nu blivit dags för mig att gå vidare och lämna över Indy Beauty till CCS Skincare Brands AB, som från och med nu äger Indy Beauty till fullo. De kommer att fortsätta utveckla Indy Beauty baserat på samma värderingar och höga krav på kvalitet, etik och transparens som är förknippat med varumärket idag.

Jag kommer att fortsätta att vara ansiktet utåt för Indy Beauty en tid framöver, men inte i form av delägare. Det här gjorde vi bra hörni!

Screenshot: instagram/thereselindgren

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *