Lundell mördar influencers i skräckfilmen Feed

Joakim Lundell hade en frågestund på Instagram inför premiären av filmen Feed. Joakim har som bekant producerat filmen och han berättar att han har jobbat med alla delar av filmen genom att varit med och skrivit manus, varit med på inspelningarna, redigerat och marknadsfört den. Han har även varit med och castat skådespelarna till filmen.

Från och med den 12. oktober kan biljetter köpas via Filmstaden och premiären för filmen är den 28. oktober. Kortfattad går filmen ut på att en grupp ungdomar med en välkänd influencer i spetsen blir inbjudna till en exklusiv campinganläggning mitt ute i vildmarken. Med siktet ställt på innehåll av högsta kvalitet åker de ut till en liten ö för några dagar av lyxigt vildmarksliv, redo att dela allt med sina följare. Men det finns något där ute, något som vill dem illa, något som inte går att förklara. Ganska snart handlar det inte längre om att hålla flödet levande, utan om att själv överleva.

YouTube player

Det är 15-års åldersgräns för att se denna blodiga skräckfilm men har man med sig en målsman går det att se filmen redan som 11-åring.

Joakim Lundell räknar med att filmen kommer att få låga betyg av de kreddiga filmkritikerna men han anser att de speglar inte folkets betyg eller hur många biobesök det blir.

Filmen hade enligt Joakim en budget på 20 miljoner kronor och han hyllar alla de inblandade för att de jobbade mer än de skulle med filmen och därför blev summan förhållandevis låg.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!