Natti D bröt tårna i Splashtävlingen

Nathalie NattiD Danielsson var med och tävlade i den första kvartsfinalen av Splash men fick avbryta halvvägs på grund av som av videon att döma var ett astmaanfall.

Även i Joen Benediktussons reaktionsvideo sades det att fler än NattiD fick problem med att andas just på samma ställe som många andra deltagare och att deltagarna började hosta efter att ha badat i skummet.

Nu har det visat sig att hon även skadade sig på banan och fick uppsöka sjukvård på grund av skadade tår. Hon bröt tårna och även benet under tårna i ena foten.

Hon berättar i sin Instastory att hon skadade sig helt i början av tävlingen men trodde att det var en stukning och kände inte av foten så mycket under den tiden hon hann att tävla innan hon fick problem med att andas och fick avbryta.

Hon fick inget gips då man gipsar inte tår och nu 3 veckor efter Splashinspelningen så har hon fortfarande besvär med foten. 

Hon har fått ta mot många hatkommentarer och hån om att hon borde inte ha ställt upp i tävlingen eftersom hon har astma.

Folk tycker allt möjligt nedsättande om henne och påstår även att hon ljuger. Nu har produktionen tröttnat på dessa kommentarer.

Alla screenshots: joakimlundell/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!