Joakim Lundell i podden ”Vi avslöjar allt”

Podden ”Vi avslöjar allt” har intervjuat Joakim Lundell och i detta extralånga poddavsnitt på drygt 2 timmar grillas han av Vanessa Elie och Amelia Silowa. Vanessa är mer känd som tjejen bakom Instagramkontot Exonphspoilerse.

Det finns även ett annat konto  exonphbarb som sköts av Nessa.  

-”Om inte Jonna hade tagit mot mig så hade jag varit död idag” säger Joakim i podden. Han avslöjar även att paret har ett öppet förhållande där de har haft sex med andra men att de har pratat om det först.

Tanken om ett öppet förhållande kom upp tidigt i förhållande. Redan i början efter att ha träffats kunde Joakim bestämma en dejt med Jonna för att sedan öppna dörren invirad i ett täcke med en annan tjej i lägenheten.

Enligt Joakim har Jonna haft sex med Vlad Reiser ett antal gånger. -”Vlad var hemma hos oss en gång och i ett hotellrum ett flertal gånger. Oftast är det trekant.” berättar Joakim. -”Vlad brukar sova i vår säng oavsett om det händer något eller inte. Första gången var vid Halloween för tre år sedan.”

Första gången någonsin med en trekant för paret när Jonna hade ihop det med en tjej och Joakim kom med på ett hörn. Även om han kände sig som ett tredje hjul. Enligt Joakim har inget liknande hänt efter att de fick barn. 

-”Jag är väldigt weedliberal men jag nyttjar inte det längre. Alkohol är en mycket värre drog och få folk att bli en sämre version av sig själv.” berättar Joakim.

-”Jag vill göra långfilm i Hollywood” berättar Joakim och det skulle inte förvåna mig om han når dit.

Tråkigt nog så tycker han inte att Splash-produktionen blev bra och han känner sig besviken.

Redan när hinderbanan sattes upp och det blev klart för honom hur upplägget skulle se ut så kunde han inte längre backa ur då 24 influencers var kontrakterade, filmteam var på plats, mat och logi var beställd, en mängd med folk var på plats för att köra osv.

Han är en perfektionist och kan se hur säsong två av Splash kan göras bättre. Tur då att tittarna tycker något helt annat. Nu när jag skriver detta så har det första avsnittet ca 650 000 Youtubevisningar på två dagar!

Han får svara på ett antal följarfrågor alternativt rykten och han svarar väldigt ingående på dessa.

Han har inte haft sex med Paow men däremot med  Bella Andersson innan hon blev känd.

Han är inte säker på vilka kända tjejer han har haft sex med då det var dimmigt ett tag.

Han har inte haft sex med Jasse Gustafsson.

Han är inte bisexuell men skulle inte ha problem med att suga av en kille då det är bara hud.

”Bianca Ingrosso är en person som jag inte skulle klicka med” säger Joakim.

Han gillar inte dubbelmoralen som visas. -””Tänk på corona” –  för att sedan i nästa inlägg sitta i en överfull uteservering.”

-”Inlägg om Black Life Matters borde gälla varje dag istället för att vara väldigt populistisk.”

Han tycker även att -”PK personer är största skitsnackarna och mobbarna. Gillar inte drev som trycker ner människor som gör fel. Dåliga människor hoppar på andra människor som gör fel. Paolo Roberto fick bli ansiktet för alla sexköparna. Jag är i alla fall mig själv.”

Han får dessutom ofta höra av folk i branschen efter att ha signat för Kanal 5 att Bianca ofta pratar illa om honom och han antar att det handlar om rivalitet. Hon ville säkert att att Wahlgrens värld skulle vinna Kristallen och tyckte illa om att Jocke och Jonna vann istället.

Joakim vill gärna veta av Bianca vad han och Jonna har gjort henne för att hon ska snacka skit om dem. Dramat med Bianca fortsätter här.

Han har kvar sin piercing på ollonet. Vill inte ta ut den då det gjorde så ont att göra det. Måste ändå ta ut det när han har sex med Jonna.

Han blir sur när folk kallar honom för Jockiboi då det är en förminskning. Han ringer upp tidningsredaktionen varje gång det namnet används.

Problem med försvunna Splashfiler var inget PR-trick utan var på riktigt. Det kostade 43 750 att få tillbaka de flesta av filerna. 

Hans största PR-trick var relationen med Hanna Widerstedt som var på låtsas.

Joakim bajsade inte på sig på riktigt i ”100 sätt att lämna en gameshow” men sade det för att slippa att slungas ut i en katapult. Personen innan hade slagit ut sina tänder och fick åka ut i en ambulans så han var livrädd att samma skulle hända honom.

Otrevligaste kändisen som Joakim har träffat är Thomas Sekelius som bara stod och blängde på honom.

Tryck HÄR om inte spelaren nedan fungerar.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!