Linda-Marie Nilsson slutar med Youtube

Linda-Marie Nilsson berättar i sin senaste Youtubevideo Tack för den här tiden att hon slutar med Youtube, troligen för alltid med undantag för en video som kommer närmare jul eftersom hon har ”något att berätta”.

Hon känner att hon inte platsar på Youtube där det helst ska enligt henne göras dramatiska saker, skapa drama, göra galna saker eller vara elak. Hon tror att hon är för känslig för Youtube och hon har känt sig ledsen över att, under de tre åren som hon har hållit på med Youtube, folk har gjort videor om henne och skrivit konstiga och elaka kommentarer till henne på ett annat sätt än på Instagram. Där skrivs det nästan inga elaka kommentarer längre enligt Linda-Marie.

”Just nu känns det inte kul, härligt och inspirerande att vara på Youtube” säger Linda-Marie som även drar sig för att berätta något personligt om sig själv på Youtube för hon orkar inte med att få hat. För henne känns Youtube som en plats där den som skriker högst vinner. ”Jag skriker inte alls.  Man behöver inte vinna för att vara här. Jag är hellre på ett ställe där ingen skriker och det inte känns som en tävling.” 

Screenshot: linda-marienilsson/youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!