Bianca Ingrosso inte nöjd med hur hon framställs i Wahlgrens Värld

Bianca Ingrosso berättar i sin nya Youtubevideo att hon framställs ofta felaktigt genom klippning i Wahlgrens Värld. Hon säger att hennes glada stunder tas inte med utan att när hon är arg eller mår dåligt tas upp istället och klipps så att allt ser värre ut. Hon berättar att det är avsnitt två av säsong nio som sänds i januari som gör att hon nu gråter i sin video då hon anser sig att veta att folk kommer att missförstå henne och tycka negativt om henne när de har sett avsnittet. 

Hon har uppenbarligen ett val att göra angående Wahlgrens Värld,; att gråta hela vägen till banken eller att avsluta sin medverkan i programmet. Enligt Bianca själv så har hon en hel del i bagaget sedan 15 år tillbaka och som hon aldrig har pratat om. Hon bara önskar att folk visste hur saker och ting egentligen ligger till. Kanske borde hon göra en video om det och prata klarspråk istället. 

Screenshot: biancaingrosso/youtube 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!