Phillipe Cohen och Alice Stenlöf i Musikhjälpen 2020

Jag gick igenom gästlistorna för de kommande avsnitten av Musikhjälpen som sänds i SVT Play och Sveriges Radio P3. Jag hittade ett antal personer som oväntat finns med och andra som är mer kända influencers som jag kommer att se på SVT Play.

Om du vill att Phillipe Cohen kommer hem till dig och lagar mat och som sedan visas på Youtube så kan du vara med och buda på ”Phillipe Cohen matlagning.”

Du har en möjlighet att genom att donera 50 kronor vinna Therese Lindgrens lyxiga self care-kit  värt 8500 kronor med exakt alla Indy Beauty-produkter inom hudvård, hårvård och kosmetika, tillsammans med årets två julkit, spahårband, sminkväska och klistermärken. Kitet innehåller också signerade exemplar av den rykande färska boken ”Mitt bästa år: En bullet journal för att må bättre”, så väl som hennes två tidigare böcker ”Ibland mår jag inte så bra” och ”Vem bryr sig”.

Alice fick berätta om sin tävling där man kan vinna ett presentkort på 10 000 kronor på A-Dsgn och även om sitt fall då hela bordet som hon dansade på rasade

Zara Larsson uppträdde med tre låtar live. Start klockan 18:00 på söndag 20 december. Hon tävlar i sin låda en möjlighet att vara med på scen när hon uppträder och spela vilket instrument man vill. Det går även att slippa att stå på scen om man inte vågar och endast träffa Zara innan spelningen.

Söndagskvällens andra liveartist var Benjamin Ingrosso. 

Länkarna nedan går till respektive tävlingar och insamlingar.

Onsdag 16 december

20:00 Phillipe Cohen

Torsdag 17 december

14:00 Jonas Lagerström

16:00 Hemnetknarkarna och Anders Tegnell

17:00 Anis Don Demina som även är nattkompis

Fredag 18 december

8:00 Therese Lindgren

20:00 Johanna Nordström & Edvin Törnblom

Söndag 20 december

17:00 Alice Stenlöf

18:00 LIVE Zara Larsson

20:00 LIVE Benjamin Ingrosso

Musikhjälpens sändningar pågår varje dag och slutar på söndag. HÄR kan du se hela långa listan dag för dag  av de medverkande i sändningarna. Missa inte heller Musikhjälpens alla tävlingar och insamlingar där till exempel Caias produkter till ett värde av 20 000 är nu uppe i över 415 000 kronor. Se även Linn Ahlborgs presentkort på 10 000 kronor på LXA. Och visst är även Exonphspoiler.se med och samlar pengar.

Screenshot: svt.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *