Hanna Friberg - He was unfaithful

Hanna Friberg berättar nu varför det tog slut mellan henne och pojkvännen. Hon väljer att berätta för att hjälpa andra i samma situation. I podden ”Måndagsvibe” berättar hon att hon var singel under sju års tid tills hon träffade en kille på självaste ”Singles Day”.

"I turned 15 again and I fell in love with him as much as I were 15," says Hanna. "He was super cute and caring. He was everything I ever wanted.”

The guy got a key to Hanna's apartment on Valentine's Day and she thought about introducing him to her parents.

Men sedan, för ett par veckor sedan, dumpade killen Hanna och gav henne tillbaka nycklarna till lägenheten. Anledningen till det var att Hanna, när hon var på en resa till Sydafrika, fick reda på att han hade skrivit till en gammal KK och frågat om han fick komma över till henne. Han påstod att det inte var sant men han avslutade relationen med Hanna, uppenbarligen för att han hade mer att dölja.

Afterwards, Hanna found out that he had also written to one of Hanna's friends and asked her the same question. And later he admitted that he had been unfaithful to Hanna with a woman several weeks earlier.

"How can I believe in love again" Hanna wonders. But she wants to say to others in the same situation, "It's not you, it´s him."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!