Isabella Löwengrip får ta emot hotfulla meddelanden på grund av förtal

Annons

Du ser en lapp som inte brukar sitta där men något som du varit med om tidigare. På en sekund har den bubblande värmen och glädjen förbytts mot en isande kyla. Andningen fastnar i bröstet och du fryser till. En hemsk känsla du känt förr tar över och lamslår hela kroppen.

Detta är baksidan av ett drev. Den sidan som ingen pratar om. Följden av att man låter en saklig granskning eskalera i glåpord, för att sedan acceptera att glåporden förvrängs in i aggression och hotfullhet. Det är något jag tror få som kommenterar ilsket på olika skvallerforum förstår.

Att den arga personliga kommentaren föder ett klimat där någon känner att det är okej att ta nästa steg, vara lite mer aggressiv och lite mer otrevlig, tills det tillslut eskalerar ur kontroll. Det är skillnaden på följden av saklig kritik jämfört med kommentarer om hur någon är en ”psykotisk narcissist” som borde ”sänkas”.

Det är något man kan känna till när man kommenterar. Man bör också förstå vad man stöttar när man låter kommentarer som Bloggbevaknings ”Sänk henne” få frodas och uppmuntras i sina kommentarsfält. Det tar inte bara bort all trovärdighet i begreppet ”granskning” utan det blir en verklighet för den ni skriver om. Isabella Löwengrip

 

Camilla Gervide skriver i sin Bloggbevakning:

“-Jag har en liten kommentar till alla er som är här inne och gormar och skriker att den här granskningen av Isabella Löwengrip är elak, taskig och del av en häxjakt. Är ni helt immuna mot fakta?”

H / 19:28 Känns lite försent nu, Bella har redan fått läsa om vilken psykopatisk lögnare hon är, att hon inte älskar sina barn, ska sänkas, är narcissist osv. Läste hennes senaste inlägg nu och jag tycker att det var sakligt om moget skrivet av henne, sjukt att denna bloggens kommentarsfält har tillåtits att hetsa upp till en miljö där det är ok att göra slag i saken i bellas privata liv.

 

Camilla Gervide påstår att hennes ansvarige utgivare tillsammans med VD och ägare har godkänt texten innan publicering. 

Anonym / 11:03 Har Isabella stämt dig?

bloggbevakning / 11:05 Vad skulle hon stämma mig för tänker du?Isabella kan inte stämma mig som person då det finns en ansvarig utgivare som står som ensam ansvarig för allt jag producerar och publicerar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *