HOME » ÅRETS FÖRSKOLEBARN 2018 3-5 år – DOC

ÅRETS FÖRSKOLEBARN 2018 3-5 år – DOC

Träffa DOC, den interaktiva talande roboten som är här för att hjälpa dig att lära genom lek! Uppmuntra utvecklingen av problemlösningsförmågan och rumsuppfattningen genom roliga lekar. Genom DOCs lättförståeliga introduktion till grundläggande programmering lär du dig bokstäver, siffror, färger och olika djur.

Programmera den till att följa den förprogrammerade vägen på spelkorten eller låt den gå fritt! När DOC är i Smart Mode kommer han att ge spelförslag när han känner igen sin position på spelbrädet. Med 1 DOC Educational Talking Robot, 30 spelkort, 16 dubbelsidiga styrkort och 1 stor dubbelsidig monteringsmatta. Monteringsmattans mått: 97 x 68 cm

Juryns motivering:
Roboten DOC är en unik leksak för att lära yngre barn att programmera. Här kombineras STEM och rolig lek i en och samma produkt. DOC levereras tillsammans med en lekmatta som används i leken, och lär barnet mer om siffror, bokstäver, färger och djur. Främjar utvecklingen av logiskt tänkande och problemlösning. Juryn gillar att produkten väcker barnets intresse för STEM-teknologi på ett lekfullt sätt och lär ut programmering på en lämplig nivå.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *