ÅRETS SMÅBARNSLEKSAK 0-2 ÅR 2018 – Lalaboom

Utvecklande och färgglada byggpärlor och bollar i plastburk med lock och snöre att bära burken i. De mångsidiga byggpärlorna går att klicka fast i varandra, de går att snurra på, att blanda färger och former precis som man vill, att rada ovanpå varandra för att bygga olika figurer och det går att trä dem på tråd med den medföljande barnvänliga nålen och tråden. 

Tillverkade av en mix av HDPE, med en liten mängd EVA som mjukmedel.

Från 10 månader.

Juryns motivering:
De färgglada klossarna från Lalaboom hjälper barnet att utveckla sin finmotorik. Klossarna kommer i 16 former med 12 olika texturer och finns i 10 olika färger. Juryn gillar att klossarna kan träs som pärlor, vridas åt olika håll och byggas efter barnets egen fantasi.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!