När näthat går över barnen

Jag gick igenom några inlägg på Camilla Gervides blogg alltså den som heter camillagervide.com . Rätt lik bloggar som Bloggbevakning hånar på daglig basis då hon inte maniskt jagar Isabella Löwengrip.

Den bloggen borde ha en 24-7 moderator. Det är inte OK att hetsa sina läsare mot Isabella så att de gör en orosanmälan till socialen på Lidingö. 

Hon läste bloggar på arbetstid på lunchen och fick virus som hon hävdade kom från Kissies blogg. Alla skulle nu därför akta sig för Kissies blogg .

Med pojkvännen anno 2011. 

Ett doftljus från världens bästa kärlek. Gulligt. Jag undrar om den nuvarande pojkvännen också kallas för världens bästa kärlek. Han kanske också är bäst i hela världen?

#nofilter #noreklammärkning

Nästan 100 kilo vägde hon förut men med hjälp av bantningspulver gick hon ner en hel del.

Enligt Camilla i denna tidningsintervju från 2013 har hon varit en spökröst för Celine Dion och en av låtarna på då kommande skiva har varit med på American Idol. Vilken låt kan det ha varit?

Alla screenshots: bloggbevakning.se, camillagervide.com (som är raderad då Camilla inte klarade av att någon gick runt i hennes blogg och skrev om dess innehåll.)

One comment

  1. Haha härligt att någon granskar camilla för en gång skull. I en artickel gnällde hon även om hur jantelagen typ fick henne att fly utomlands för här fick man inte vara annorlunda typ.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *